Hírek


Mozgásban a város — de a COVID is

Köszönjük a Mozgásban a város vitaest-sorozat iránt megnyilvánuló érdeklődést. Sajnos a vírushelyzet miatt a személyes beszélgetések zárt térben már nagy kockázatot jelentenének a résztvevőkre, ezért a sorozat szeptember 10-étől online folytatódik.

Y-híd: 2013-ban hiába szóltunk :-(

A Kerékpáros Miskolc Egyesülettel együtt immár egyre több civil szervezet és magánszemély emeli föl hangját az Y-híd beruházás miatt. Kaptunk olyan kritikát is, hogy miért most szólunk, miért nem a beruházás előkészítésének korai időszakában?

Meg sem ázunk, és le sem égünk

A Kerékpáros Miskolc Egyesület köszönettel fogadta az Expodom Kft. felajánlását, amely megkönnyíti a szabadtéri rendezvények szervezését. A gyorsan összecsukható pavilonnak köszönhetően a váratlan időjárási tényezők nem gátolják majd …

Y: a híd, amely elválaszt, nem összeköt

A Kerékpáros Miskolc Egyesület több éve foglalkozik a tervezett Y-híd beruházással, mindeddig eredménytelenül. Most négy civil szervezet fogott össze, és kéri az illetékes országgyűlési képviselő és a város polgármesterének segítségét.

Karácsony, 2019

Kellemes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új évet kíván a Kerékpáros Miskolc Egyesület!

Kiderült? Ez várható Miskolc közlekedésében

A Kerékpáros Miskolc Egyesület egy hónapja megkérdezte Miskolc polgármesterjelöltjeit, hogy hogyan gondolkodnak városunk közlekedésének jövőjéről. Megkeresésünkre az öt jelölt közül négyen reagáltak valamilyen módon. Nézzük, mit sikerült megtudnunk!

Áldozathibáztatás itthon, újfajta védelem Bécsben

Biztosan többen emlékeztek még a 2015-ös holttérkampányunkra. Abban a kampányban még csak azt tudtuk mondani, hogy elsősorban a kerékpárvezetőnek kell magára vigyáznia, bár nagyon korlátozott technikai segítséget már akkor is próbáltunk teremteni.