Hírek


Ahol a közlekedésbiztonságot komolyan veszik

A holland sajtó adta hírül, hogy a hollandiai közlekedésbiztonságot felügyelő szervezet kampányt indított, amelyben arra szólítja fel a szülőket, hogy az iskolák körüli közlekedés biztonságának javítása érdekében lehetőleg ne autóval menjenek iskolába, hanem inkább gyalog, kerékpárral közlekedjenek.

Mozgásban a város — de a COVID is

Köszönjük a Mozgásban a város vitaest-sorozat iránt megnyilvánuló érdeklődést. Sajnos a vírushelyzet miatt a személyes beszélgetések zárt térben már nagy kockázatot jelentenének a résztvevőkre, ezért a sorozat szeptember 10-étől online folytatódik.

Y-híd: 2013-ban hiába szóltunk :-(

A Kerékpáros Miskolc Egyesülettel együtt immár egyre több civil szervezet és magánszemély emeli föl hangját az Y-híd beruházás miatt. Kaptunk olyan kritikát is, hogy miért most szólunk, miért nem a beruházás előkészítésének korai időszakában?

Meg sem ázunk, és le sem égünk

A Kerékpáros Miskolc Egyesület köszönettel fogadta az Expodom Kft. felajánlását, amely megkönnyíti a szabadtéri rendezvények szervezését. A gyorsan összecsukható pavilonnak köszönhetően a váratlan időjárási tényezők nem gátolják majd …

Y: a híd, amely elválaszt, nem összeköt

A Kerékpáros Miskolc Egyesület több éve foglalkozik a tervezett Y-híd beruházással, mindeddig eredménytelenül. Most négy civil szervezet fogott össze, és kéri az illetékes országgyűlési képviselő és a város polgármesterének segítségét.

Karácsony, 2019

Kellemes karácsonyi ünnepeket és békés, boldog új évet kíván a Kerékpáros Miskolc Egyesület!

Kiderült? Ez várható Miskolc közlekedésében

A Kerékpáros Miskolc Egyesület egy hónapja megkérdezte Miskolc polgármesterjelöltjeit, hogy hogyan gondolkodnak városunk közlekedésének jövőjéről. Megkeresésünkre az öt jelölt közül négyen reagáltak valamilyen módon. Nézzük, mit sikerült megtudnunk!