KME önkéntesség, közösségi szolgálat


Az a nap, amelyet munkával töltök el, nem öregít.
(Egri Viktor)

Önkéntesség

Az önkéntesek szerepe nagyon fontos civil szervezetünk érdekében.

Számos élőmunka-igényes tevékenységet végzünk, bérfizetésre nyilván nincs lehetőségünk, így tagjaink mellett alapvetően az önkénteseinkre támaszkodhatunk.

Ha számodra is fontosak azok a célok, melyekért dolgozunk, és szívesen vállalnál önkénteskedést, várjuk jelentkezésedet az info@kerekparosmiskolc.net címen!

Közösségi szolgálat

Örömmel fogadjuk olyan középiskolások jelentkezését, akik nálunk szeretnék teljesíteni közösségi szolgálatukat. Több oktatási intézménnyel van együttműködési megállapodásunk, és nyitottak vagyunk újabbak kötésére.

Mit lehet nálunk csinálni?

Mindig hasznos a segítő kéz kitelepüléseinken. Ilyenkor legtöbbször gyerekek mobilitásra, közlekedésre nevelésével foglalkozunk, tanpályázunk.

Több olyan középiskolással találkoztunk már, akik valamelyik nyelvet kitűnően ismerték, szerettek fordítani, és nem is rosszul.

Szakmai munkánkhoz elengedhetetlen a külföldi irodalom figyelése, és mindig hasznos, ha ebben új erő is támogat. A szakterminológiában persze segítünk, de azért erre a tevékenységre tényleg átlagon felüli nyelvtudással érdemes jelentkezni.

Emellett másban is közreműködhetsz, ehhez ismernünk kell személyes profilodat.

Ha lenne kedved közösségi szolgálatodat a Kerékpáros Miskolc Egyesületnél teljesíteni, dobj mailt az info@kerekparosmiskolc.net címre!

AZ OLDAL CÍMKÉPE

Közreműködés közlekedésre nevelésben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottság KRESZ-FESZT rendezvényén.

Fotó forrása: Orosz Péter Photography // Kerékpáros Miskolc Egyesület

Utoljára módosítva: 2022-06-14 13:42