Felhasználási feltételek


A kerekparosmiskolc.net és az ibikemiskolc.hu honlapon nyújtott tartalom, a dizájn egyes elemei és egyes grafikai elemek a Kerékpáros Miskolc Egyesület — esetenként más szerzők, akik azt közlésre a Kerékpáros Miskolc Egyesület rendelkezésére bocsátották — szellemi tulajdonát képezik, és mint ilyenek, szerzői jogi védelem alatt állnak.

A forrás megjelölésével a honlapokon található információk idézése, valamint nonprofit és otthoni, nem üzleti célra történő felhasználása ingyenesen lehetséges a szerzői jogról szóló 1999. évi LXXVI. törvény határain belül.

A kerekparosmiskolc.net és az ibikemiskolc.hu honlapok tartalmát a tulajdonos a legnagyobb gondossággal szerkeszti, ez a tartalom azonban csak tájékozódási célra szolgál, ezért a tulajdonos a közölt információk helyességére, teljes körűségére és aktualitására vonatkozóan felelősséget nem vállal. A Kerékpáros Miskolc Egyesület a honlapjain elérhető információk felhasználásáért nem felel.

A honlapjain közölt idegen, a honlapon kívülre mutató linkek tartalmáért — minthogy azokra befolyása nincs — a tulajdonos nem vállal felelősséget.

A honlaptulajdonos Kerékpáros Miskolc Egyesület fenntartja magának a honlapjain elérhető tartalom előzetes bejelentés nélküli megváltoztatásának, vagy törlésének jogát.