Hírek


Jótékonysági túra május 12-én

Sajópálfala Önkormányzatától érkezett a meghívó a május 12-én, vasárnap Boldváról induló, és Sajópálfalán át Felsőzsolcáig tartó jótékonysági kerékpártúrára. A részleteket az alábbi, a szervezőktől kapott plakáton találjátok. Gyertek!

Halál a Búza téren

2023. szeptember 22-én, az Európai Autómentes Napon Miskolc közútjai már kora reggel halálos áldozatot követeltek. Szerintünk az áldozat ma is élhetne, az esetet meg lehetett volna előzni. Elmondjuk, hogyan.

A KME a 2023. évi A Közlekedési Kultúra Napján

Közeledik a közlekedési kultúra 2023. évi napja, május 11-e, amely immár egyhetes rendezvénysorozat. Posztunkból kiderül, hogy a Kerékpáros Miskolc Egyesület milyen partnerekkel és mivel készül a jeles alkalomra.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 8.

Legutóbb Komlóstetőről eljutottunk a Gózon, Mexikóvölgyi és Muhi utcák csomópontjáig. Ma innen megyünk tovább a várig, nem túl meggyőző eredménnyel.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 7.

A miskolci TOP kerékpárút-projekteket bemutató sorozatunk hetedik részében Komlóstetőre látogatunk és beviszünk benneteket az erdőbe. De tényleg.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 6.

A Miskolcon a TOP-ban tervezett, kerékpárközlekedést érintő beruházásokat bemutató sorozatunk hatodik részében a Bertalan utca és a Táncsics tér közötti szakasszal foglalkozunk.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 5.

Több mint egy évtizede már elkészült a két várost összekötő kerékpárút első, rövid szakasza, ám még ma sem lehet eljutni egyikből a másikba. Mi az? Igen, a Miskolc – Felsőzsolca kapcsolat. Nemsokára építeni kezdik a következő szakaszt.