Hírek


Kerékpárút-tervek Miskolcon 6.

A Miskolcon a TOP-ban tervezett, kerékpárközlekedést érintő beruházásokat bemutató sorozatunk hatodik részében a Bertalan utca és a Táncsics tér közötti szakasszal foglalkozunk.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 5.

Több mint egy évtizede már elkészült a két várost összekötő kerékpárút első, rövid szakasza, ám még ma sem lehet eljutni egyikből a másikba. Mi az? Igen, a Miskolc – Felsőzsolca kapcsolat. Nemsokára építeni kezdik a következő szakaszt.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 4.

Folytatjuk a TOP-ban Miskolcon megvalósuló kerékpáközlekedési projektek bemutatását, ma a HCM-től az egyetemi uszodáig jutunk el.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 3.

A Miskolcon tervezés-kivitelezés alatt álló kerékpárút-projekteket bemutató sorozatunk harmadik részében a Déli Városkapu terveiről lesz szó.

Kerékpárút-tervek Miskolcon 2.

Folytatjuk sorozatunkat a Miskolcon tervezés-kivitelezés alatt álló kerékpárút-projektekről. Mai posztunkban egy olyan útvonalat mutatunk be, mely egyelőre kuriózum lesz Miskolcon, ráadásul ez a KME-nek köszönhető.

Kerékpárút-tervek Miskolcon

Sorozatunkban végigvesszük a Miskolcon tervezés-kivitelezés alatt álló kerékpárút-projekteket, első posztunkban a Miskolctapolcáról Harsány, Kisgyőr felé kapcsolatot adó kerékpárút tervéről szólunk.

De mi van a rollerekkel?

Ausztriában 2019-ben szabályozták a rollerek közlekedését. De hogyan, és mit várhatunk itthon? Kiderül a következő posztból.