Hírek


Ami ráférne a magyar KRESZ-re is

2022. január 29-től módosult a híres angol KRESZ, a Highway Code. A módosítások az emberi életet helyezik előtérbe a korábbi, autóközpontú doktrínával szemben. Rövid összefoglaló

Kerékpárút-tervek Borsod-Abaúj-Zemplénben 5.

A 2021. év második felében a Kerékpáros Miskolc Egyesület öt, a megyét érintő új útvonal tervzsűrizésében, illetve tervvéleményezésében vett részt. Ma végére érünk a tervezett útvonalak bemutatásának.

Kerékpárút-tervek Borsod-Abaúj-Zemplénben 4.

A 2021. év második felében a Kerékpáros Miskolc Egyesület öt, a megyét érintő új útvonal tervzsűrizésében, illetve tervvéleményezésében vett részt. Most áttérünk a megyei önkormáyzat által terveztetett útvonalak bemutatására.

Kerékpárút-tervek Borsod-Abaúj-Zemplénben 3.

A 2021. év második felében a Kerékpáros Miskolc Egyesület öt, a megyét érintő új útvonal tervzsűrizésében, illetve tervvéleményezésében vett részt. Ma végzünk a Magyar Közút által terveztetett útvonalak bemutatásával.

Kerékpárút-tervek Borsod-Abaúj-Zemplénben 2.

A 2021. év második felében a Kerékpáros Miskolc Egyesület öt, a megyét érintő új útvonal tervzsűrizésében, illetve tervvéleményezésében vett részt. Most folytatjuk a Magyar Közút által terveztetett útvonalak bemutatását.

Kerékpárút-tervek Borsod-Abaúj-Zemplénben

A 2021. év második felében a Kerékpáros Miskolc Egyesület öt, a megyét érintő új útvonal tervzsűrizésében, illetve tervvéleményezésében vett részt. Sorozatunkban elmondjuk nektek, hogy milyen terveket láttunk, hol és mi várható.