Villants! -- A KME és a Rádió M közös játékának második hanganyaga


Aki követi a honlap történéseit, az már tudhatja, hogy a Kerékpáros Miskolc Egyesület Közbringát Miskolcnak! címmel kampányt indított a KKKR, vagyis közbringa-rendszer népszerűsítésére -- egyébként itt a ragyogó alkalom, hogy többet megtudj a kampányról és lájkold a kezdeményezést a Facebookon is!

Mint azt bizonyára szintén tudjátok, a KME és a Rádió M "Villants!" közös nyereményjátékot is indított, melynek végén tíz szerencsés játékos egy-egy láthatósági ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Négy rádióadás során négy különböző város közbringa-rendszerét ismerhetitek meg, valamint négy kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a választ összegyűjtve, egy e-mailben várjuk nevetekkel és lakóhelyetekkel a kozbringa@kerekparosmiskolc.net címre. A válaszok beküldési határideje december 20-a, déli 12 óra. A nyereményekről és a részvétel feltételeiről bővebben tájékozódhattok a Közbringát Miskolcnak! kampány weboldalán, vagy a Rádió M Facebook-oldalán.

A játék első adásának hanganyagát itt találjátok, most pedig - ha lemaradtatok volna róla - meghallgathatjátok a második adást is:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/124500173" params="color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Ne feledjétek: még két adás hátravan, tehát érdemes december 17-én és 18-án 17:00 és 18:00 között is rádiót hallgatnotok. Bécs és London után két újabb város közbringa-rendszerét ismerhetitek majd meg -- és persze két új kérdést is kaptok majd.

Addig is: támogassátok a Közbringát Miskolcnak! kampány ügyét egy lájkkal!