Villants! — Íme a KME és a Rádió M közös játékának első hanganyaga

Írta psztrnk - 2013. december 13. péntek - Hírek, Ismeretterjesztés, Kampányok, Közbringát Miskolcnak! - Nincs hozzászólás

Ahogyan azt már korábban hírül adtuk, a Közbringát Miskolcnak! kampány keretében a Kerékpáros Miskolc Egyesület “Villants!” címmel négyrészes játékot szervez a Rádió M-mel közösen.

Négy rádióadás során négy különböző város közbringa-rendszerét ismerhetitek meg, valamint négy kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a választ összegyűjtve, egy e-mailben várjuk nevetekkel és lakóhelyetekkel a kozbringa@kerekparosmiskolc.net címre. A válaszok beküldési határideje december 20-a, déli 12 óra. A nyereményekről és a részvétel feltételeiről bővebben tájékozódhattok a Közbringát Miskolcnak! kampány weboldalán, vagy a Rádió M Facebook-oldalán.

December 12-én lement az első adás, amelyben a bécsi közbringa-rendszerrel ismerkedhettetek meg és feltettük az első kérdést is. Ha lemaradtál, íme az első adás hanganyaga:

Maradj továbbra is vonalban, hallgasd a Rádió M-et és figyeld a Facebookot (Rádió M, Közbringát Miskolcnak!) és a kampány weboldalát, hogy villanthass!

Még nincsenek hozzászólások

Hozzászólás