Villants! -- A KME és a Rádió M közös játékának harmadik hanganyaga


Mint azt már bizonyára sokan láttátok, a KME és a Rádió M Villants! közös nyereményjátékot is indított, melynek végén tíz szerencsés játékos egy-egy láthatósági ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Négy rádióadás során négy különböző város közbringa-rendszerét ismerhetitek meg, valamint négy kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a választ összegyűjtve, egy e-mailben várjuk nevetekkel és lakóhelyetekkel a kozbringa@kerekparosmiskolc.net címre. A válaszok beküldési határideje december 20-a, déli 12 óra. A nyereményekről és a részvétel feltételeiről bővebben tájékozódhattok a Közbringát Miskolcnak! kampány weboldalán, vagy a Rádió M Facebook-oldalán.

A játék első adásának hanganyagát itt találjátok, a második hanganyagért erre tessék, most pedig -- ha lemaradtatok volna róla -- meghallgathatjátok a harmadik adást is:

[soundcloud url="https://api.soundcloud.com/tracks/125277734" params="color=ff6600&auto_play=false&show_artwork=true" width="100%" height="166" iframe="true" /]

Ne feledjétek: az utolsó adás még hátravan, tehát érdemes december 18-án 17:00 és 18:00 között is rádiót hallgatnotok. Bécs, London és Párizs után egy újabb város közbringa-rendszerét ismerhetitek majd meg -- és persze megkapjátok majd az utolsó kérdést is.

Addig is: támogassátok a Közbringát Miskolcnak! kampány ügyét egy lájkkal!