Szombaton, a Szinvapark 2. emeleti színpadán


Sokan szívesen bringázunk, és nem is keveset. Mégis, a leggyakoribb célpontok lakóhelyünkhöz viszonylag közel vannak. Ezért aztán szívesen hallgatjuk azokat, akik távolabbi, érdekes helyekre is eljutottak drótszamaruk nyergében.

Szombaton két ilyen élménybeszámolónak is részesei lehettek, a Szinvapark felső szintjén, a színpadon, természetesen mindkettő gazdag képanyaggal illusztrálva.

beszámolók

10:30-tól:
Szűcs Zsolt fogja képviselni két társát is, akikkel az ELMŰ-ÉMÁSZ társaságcsoport dolgozójaként egy-egy pedelec hátán eltekertek a 2012-es londoni nyári olimpiára, népszerűsítve ezzel a kerékpározást, és megtapasztalva, milyen egy extra hosszú túra elektromos rásegítésű bringával.
Zsolt nem akármivel érkezik: természetesen biciklivel, ráadásul azzal a pedelec-kel, amivel meghódították Londont! Ha kíváncsi vagy, élőben minden kérdést feltehetsz, megnézheted a kerékpárt is!

12:30-tól:
Nehézy László fogja elmesélni, hogy milyen élmény volt testvéreivel átélni azt, amikor az addig csak tv-ből és médiumokból ismert, méltán híres kerékpárversenyzők centikre haladnak el az ember orra előtt... Igen, ők átélték! Együtt futottak, tekertek a versenyzőkkel, sőt, segítették őket. Mindezt a tv is közvetítette.
2013 elején a Giro d?Italia kerékpárverseny néhány helyszínén jártak, letekerték azokat a szakaszokat, amiket a versenyzők is, dacolva az időjárással. Gyere el és hallgasd meg ezt a nem mindennapi beszámolót is!
Ahol még sok másról is szó eshet.

Figyeld honlapunkat, holnap az augusztus 31-i családi kerékpáros nap további helyszíneit mutatjuk be!

Várunk szombaton a Szinvaparkban!

A nap programja a plakáton:

01_Kerekparos_nap_A3_Program_terv01