Ön szerint milyen lett Miskolc közlekedése?


Kedves Miskolciak!

Két esztendeje, az önkormányzati választások előtt – külföldi és hazai példákat követve – kérdéseket tettünk föl Miskolc polgármesterjelöltjeinek arról, hogy megválasztásuk esetén mit fognak tenni a város közlekedésének jobbítása érdekében.
A kérdésekre a jelöltek akkor adott válaszait nyilvánosságra is hoztuk.

Azóta eltelt az ötéves ciklus 40%-a, ezért érdekes, hogy a nyertes jelöltnek IDŐARÁNYOSAN mit sikerült valóra váltania a két évvel ezelőtt adott válaszaiból, ígéreteiből. Ezt Veres Pál polgármester úrtól is megkérdezzük, és amint válaszol, önértékelését megosztjuk a nyilvánossággal.

De ugyanilyen fontos, hogy mit gondolnak a miskolci lakosok, ezért arra kérjük Önöket, szánjanak kb. negyedórát kérdőívünk kitöltésére!

Kérdőívünkben megtalálják 2019 szeptemberi kérdéseinket (néhány kérdéshez segítségképpen kiegészítő magyarázatot írtunk), valamint a Veres Pál által akkor adott válaszokat. Kérjük, a két évvel ezelőtt adott válaszok időarányos megvalósulását 1-től (nem sikerült megvalósítani) 5-ig (időarányosan tökéletesen sikerült megvalósítani), legyenek szívesek értékelni.

Kérdőívünk kitöltése 2021. november 20-ig lehetséges, ezt követően szeretnénk az eredményeket közölni.

Szíves közreműködésüket előre is köszönjük, értékeléseiket érdeklődéssel várjuk. Mindenkit arra biztatunk, miskolci ismerősei körében ossza meg a kérdőívet, hogy az eredmények minél pontosabban tükrözhessék a városlakók véleményét.