KME-találkozó, 2012. március 22. 17 óra


A Kerékpáros Miskolc Egyesület szeretettel vár minden bringást, KME-tagot és érdeklődőt első találkozójára!

Terveink szerint a mostani találkozás egy rendszeresen megrendezendő összejövetel-sorozat első alkalma, melynek célja, hogy az Egyesület elnöksége és a tagság között minél szorosabb kapcsolat és együttműködés alakulhasson ki. A problémák átbeszélésétől az aktuális kampányok kidolgozásán át az ismerkedésig igyekszünk teret biztosítani arra, hogy az Egyesület igazi közösségként tudjon működni.

Szeretettel várunk mindenkit, akár KME-tag, akár nem, akár csak most gondolkodik a belépésen és megismerkedne az Egyesület céljaival, törekvéseivel, elnökségével, tevékenységével.

A találkozón lehetőségetek lesz befizetni a tagdíjat, elmondani problémáitokat és tapasztalataitokat a miskolci bringás életről, valamint önkéntesnek jelentkezni a tavaszi Critical Mass szervezőgárdájába!

A találkozó helyszíne: Szikra Alapítvány -- Civil Ház, Weidlich-udvar, 4. emelet (Miskolc, Széchenyi utca 19. -- térkép)
A találkozó időpontja: 2012. március 22. csütörtök, 17-19 óra

Jöhetek bicajjal?

A találkozóra nyugodtan jöhetsz kerékpárral, az épület első emeleti függőfolyosóján tudsz lakatolni a korláthoz (lakatot ne felejts el hozni). Az épületben lift üzemel, így nem kell cipelni a bringát! Ha bringával jössz, legyen nálad lámpa is, hiszen 19 órakor már szükséged lesz rá hazafelé!

Szeretettel várunk mindenkit!