Újra KME-találkozó: június 21-én 17 órától a szokott helyen várunk benneteket!


korábbi alkalmakhoz hasonlóan a Kerékpáros Miskolc Egyesület 2012. június 21-én, csütörtökön 17 órától ismét szeretettel vár minden bringást, KME-tagot és érdeklődőt következő találkozójára!

A találkozók célja, hogy az Egyesület elnöksége és a tagság között minél szorosabb kapcsolat és együttműködés alakulhasson ki. A problémák átbeszélésétől az aktuális kampányok kidolgozásán át az ismerkedésig igyekszünk teret biztosítani arra, hogy az Egyesület igazi közösségként tudjon működni.

Szeretettel várunk mindenkit, akár KME-tag, akár nem, akár csak most gondolkodik a belépésen és megismerkedne az Egyesület céljaival, törekvéseivel, elnökségével, tevékenységével.

A találkozón lehetőségetek lesz befizetni a 2012/2013-as évi tagdíjat, elmondani problémáitokat és tapasztalataitokat a miskolci bringás életről, valamint önkéntesnek jelentkezni a KME következő rendezvényeire!

A találkozó helyszíne: Szikra Alapítvány ? Civil Ház, Weidlich-udvar, 4. emelet (Miskolc, Széchenyi utca 19. ? térkép)
A találkozó időpontja: 2012. június 21. csütörtök, 17-19 óra

Jöhetek bicajjal?

A találkozóra nyugodtan jöhetsz kerékpárral, az épület első emeleti függőfolyosóján tudsz lakatolni a korláthoz (lakatot ne felejts el hozni). Az épületben lift üzemel, így nem kell cipelni a bringát!
Ha bringával jössz, legyen nálad lámpa is, hiszen szükséged lehet rá hazafelé!

Szeretettel várunk mindenkit!