Kedvezmény a Gömöri Alkatrész és Szerviznél KME tagsági kártyával


Gömöri Károly neve a túrákról nem ismeretlen a miskolci bringások előtt. De nemcsak a kerékpár nyergéből, hanem például városi buszok oldalán elhelyezett hirdetésekről is visszaköszön ez a név: Karesz barátunk az elmúlt évek következetes munkájával a régió egy speciális területen legjelentősebb vállalkozását építette fel. Most arra kértük, mutassa be a Gömöri Alkatrész és Szervizt, ahol a Kerékpáros Miskolc Egyesület tagjai a Vörösmarty utcai üzletben 10% kedvezményre jogosultak, méghozzá minden háztartásigép-alkatrész és minden porzsák árából.

3

-- Mikor, honnan indult a vállalkozásod?

-- 18 éve kezdtem el, egy picike, bérelt helyiségből indultunk. Folyamatos fejlődéssel sikerült mára elérni a saját tulajdonú belvárosi üzlethelyiséget és raktárakat, innen működnek a webáruházak, szám szerint 6 darab. A Vörösmarty utcán van a boltunk, ahol kerékpárok részére parkoló is üzemel.
A webshopjaink mind háztartási gépekkel vannak kapcsolatban:

Tervben van egy melegszendvicsekkel foglalkozó blog is, érdekes receptekkel.

5

Mindennel foglalkozom, ami háztartási gép, kifejezetten a porszívózási technika tölti ki a napjaimat. Ezt a szókapcsolatot én magam találtam ki. Ez utal arra, hogy a porszívózás minden szegmensében jelen vagyok, a porzsáktól a javításig, az új készülékek forgalmazásától a porzsák nélküli gépek filteréig. Célom, hogy Magyarországon a legteljesebb, legszínvonalasabb kínálatot nyújtsam.
Folyamatos fejlődéssel értem el azt, ahol ma tartunk. Úgy gondolom, hogy nem szabad fejlődési lépcsőket kihagyni, a lépésről-lépésre való növekedés az, ami messzire visz. Ezen felfogással a mindennapokat is sokkal inkább meg tudom élni.

-- Gondolom, fontos számodra a környezettudatosság. Ez megjelenik-e a termékeknél?

-- A saját alapfilozófiámat átültettem a cég filozófiájába, így amihez következetesen ragaszkodom: csak olyan termékeket forgalmazok, amiket mi magunk is örömmel használunk. Az energiatudatosságot próbáljuk előtérbe helyezni, amennyire lehetséges.

9

-- Hogyan kötődsz a bringázáshoz?

-- Régóta kerékpározom, mindig is szerettem a közös tekeréseket, így ismertem meg rengeteg miskolci illetve környékbeli bringás sporttársat, akikkel azóta is jó kapcsolatot ápolok.
Én inkább a hosszabb távokat szeretem. Ezek közül is azokat, amikor valahová céltudatosan megyünk, ott bármilyen okból eltöltünk egy kis időt, majd onnan visszajövünk. Nem kimondottan a sport céljából tekerek, hanem a testi és lelki egészségem, feltöltődésem miatt. Legutóbbi nagyobb megpróbáltatásom az erdélyi túrám volt, akkor 3 nap alatt 600 km-t tekertem. A cél, a motiváció adott erőt ehhez az erőpróbához, nem lennék erre képes, ha nem lennének céljaim. Ajánlom mindenkinek, hogy tűzzön ki egy célt, akár olyat is, ami elsőre erőn felülinek tűnik. A motiváltság segít a végeredmény eléréséhez, nem csak kerékpáros távok letekerésének esetében.
Ráébredtem arra, hogy néha azért jó egyedül tekerni, mert más dimenzióba kerül a gondolkodásom, másabb megvilágításból látom a dolgokat, kitisztul a fejem. A cégem akkor jár velem a legjobban, ha kerékpározás közben dolgozom.

Munkám sok esetben autóhoz köt, de télen ha tehetem, gyalog megyek be dolgozni. Miskolc külső részén lakom, a belvárosba oda-vissza 14 km-t gyalogolok, mert hasonló feltöltődést ad, mint a kerékpározás. Amint viszont a garázsban meglátom az első napfény sugarait a bukósisakon, úgy már nem bírom megállni, hogy ne azzal induljak dolgozni.
Nagy örömömre szolgál, hogy a legfiatalabb kollégámnak is szenvedélye a kerékpár, igaz egy más műfajban, a dirt stílus kedvelője. Lehetőségemhez mérten szívesen lendítem őt előre a vágyai elérésében.

2

Az általam a Vörösmarty utcai üzletben nyújtott 10% kedvezményt nem egy akciónak szánom (az maradjon a multiknak), hanem egy gesztusnak, amellyel szeretném éreztetni a bringás összefogást.

A cég adatai: Gömöri Alkatrész Kft.
Ügyvezető: Gömöri Károly
Cím: 3530 Miskolc, Vörösmarty utca 35.
Nyitva tartás: munkanapokon 8:00-17:00; szombaton 9:00-12:00.
Telefon: +36-46-382-800
E-mail: info@gomoriszerviz.hu
Webshop: www.mindenporzsak.hu
Honlap: www.gomoriszerviz.hu