Kedvezmény a Drót bisztróban KME tagsági kártyával


Minden miskolci bringás rendszeresen elteker a Drót Bisztró & Restaurant előtt. Ez a bringásbarát hely mindig kitalál valamilyen alkalmi kedvezményt a kerékpárosoknak, ám mostantól a Kerékpáros Miskolc Egyesület tagjait állandó kedvezmény várja: az aktuális a la carte étlapról történő étel-ital fogyasztásból egyaránt 5% kedvezményt biztosítanak.

KME_Drot02

Barkóczi Eszter, a családi vállalkozás tulajdonos-igazgatója és Poncsák Pál üzletvezető egy kellemes szedres-gyömbéres limonádé mellett mesélt a Drótról, és persze a bringával való kapcsolatról is.

Eszter fiatal korát meghazudtoló határozottsággal irányítja az éttermet, sok a munka, mégis szakít időt a kerékpárra. Mint mondja, hétvégéken baráti körével régtől fogva tekernek a Bükkben, de felsőfokú tanulmányai alatt Budapesten igazán ráérzett arra is, hogy miért jó a városban bringával közlekedni. Átszelni a dugókat, stresszmentesen és gyorsan célba érni. A barátság a bringával számára tehát adott.
Eszter úgy tapasztalja, hogy egyre több és több család pattan nyeregbe. Trendi lett bringázni – teszi hozzá Pali.
Ezért a Drót igyekszik élen járni, utat találni a kerékpárosokhoz.

KME_Drot01

A Drót előtt vezet Miskolc legforgalmasabb kerékpáros útvonala, Eszter számára emiatt is természetes volt, hogy nyissanak a bringások felé.
Már tavaly is több akciót szerveztek a kerékpárral érkezőknek, és egyesületünket is megkeresték, arról érdeklődve, hogy miként járhatnának a kerékpárosok kedvébe. Mi két dolgot javasoltunk: egyrészt azt, hogy létesítsenek kis kerékpárparkolót, másrészt, hogy pollerozzák le a parkolót, hogy az autók ne álljanak rá orral a kerékpárútra.

Pali örömmel mutatja: tavaly mindkettő megvalósult.

KME_Drot04

Legyen szó az idei évről is, hiszen nemsokára, május 1-jén zenés est keretében nyit a terasz. Fellép az Ildi Rider Cover Band.
Nyáron a teraszé a főszerep. Itt lehet fogyasztani a kitűnő grill ételeket, és a változatos ízű, sportolóknak igény szerint akár cukormentesen készülő limonádékat. A limonádé – legyen az uborkás-rozmaringos, szedres-gyömbéres, vagy akár menta-ananászos – mindig friss alapanyagokból készül.

A bisztróra jellemző ételek, mint a hamburgerek, szendvicsek mellett klasszikus ételeket is kínálnak, híresek pl. a steakek. Az étlapot havonta-kéthavonta megújuló szezonális ajánlatok egészítik ki.
Minden étel mellé helyben készült házi kenyeret kínálnak, és a süteményeik is háziak.

Eszter hangsúlyozza: a Drót nem csupán bringásbarát, hanem egyben családbarát hely is: a kicsik részére külön játszósarok áll rendelkezésre.

KME_Drot03

A Drót Bisztró & Restaurant nyitva tartási ideje és elérhetőségei:

Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 12:00-22:00
Cím: 3529 Csabai kapu 8.
Telefon: +36 46 555 102
E-mail cím: etterem@cityhotelmiskolc.hu
Facebook: https://www.facebook.com/DrotBisztroRestaurant