Bringával Boltba: Miskolcon indul az országos kampány!


Eleged van a vacak felnigyilkos bringaparkolókból? Hogy jobb megoldás híján a korláthoz, az útjelzőtáblához muszáj lakatolnod? Hogy a biztonsági őr rád szól, ha nem a kijelölt helyen lakatolsz -- miközben ott nem lehet normálisan lakatolni?

Brngával Boltba

Most Te is tehetsz a tarthatatlan állapotok ellen! Vegyél részt a Bringával Boltba kampányban: segíts velünk együtt terjeszteni a Magyar Kerékpárosklub új, üzleteknek szóló információs anyagát arról, hogy milyen kerékpárparkolót érdemes létesíteni.

Először is: szeretettel várunk a kampány megnyitójára, amely Miskolcon, a Szinvapark Szinva patak melletti kerékpárparkolójánál lesz, 2014. május 28-án, 13:00 órától.

Ha pedig aktívan tenni akarsz az ügy érdekében, a feladat egyszerű:

  1. Iratkozz fel prospektusért itt.
  2. Keress fel olyan üzleteket (boltokat, szolgáltatókat, étkező- vagy bulihelyeket stb.) ahova Te is szívesen járnál kerékpárral -- de nem teszed, vagy csak nehézkesen, mivel a parkolás nem megoldott.
  3. Próbáld meg megtudni, ki az üzletben a döntéshozó/tulajdonos/üzletvezető. Keresd meg -- lehetőség szerint -- személyesen, és nyújts át neki egyet a kis színes prospektusból.
  4. Olvasd el sorvezetőnket, mely minden fontos információt tartalmaz arról, pontosan mit kell tenned, és segítséget nyújt az üzletvezetővel folytatandó beszélgetésedhez is.
  5. Rögzítsd az infókat: kérjük, a szórólap átadása után itt regisztráld az üzlet adatait annak érdekében, hogy honlapunkon nyilvánosságra hozhassuk a környékeden lakó aktivistáknak, hol járt már valaki.
  6. Itt tesszük majd a későbbiekben nyilvánosan elérhetővé a már megkeresett üzletek listáját, hogy tudjátok, hol járt már valaki, hova nem kell már mennetek
  7. A munkátokat szeretnénk díjazni. Országosan az első 20 legtöbb üzletet regisztrált résztvevő értékes ajándékot kap.

Számítunk Rád, számítunk magunkra!
Közös érdek, hogy fejlődjön Miskolc, hogy minél többfelé megoldódjon a bringaparkolás!