A tanulobicikli.hu nyuszija hozta a tanulóbiciklit


Mint tudjátok, a Kerékpáros Miskolc Egyesület tavaly fogott hozzá, hogy kialakítsa saját bringás tanpályáját. Célunk, hogy egyre több gyerek gyakorolhasson egyre hatékonyabban a pályán, ennek eléréséhez persze még sok dolog szükséges. Húsvét előtt nagyszerű adományt kaptunk, amelyet jól használhatunk a tanpályához. Emellett azért is hasznos, mert az említett konkrét funkció mellett arra is alkalmas, hogy bemutassuk vele a szülőknek a kerékpározásra tanítás legkorszerűbb módszerét.

Az adomány Budapestről érkezett, 3 db futóbringa formájában.

Magyar összeszerelésű eszközöket kaptunk, a tanulobicikli.hu Kft. adományaként, a cég társadalmi felelősségvállalása keretében.
A tanulobicikli.hu fiatal cég, 2012-ben alakult, és kifejezetten a futóbringák iránti rohamosan növekvő igény kiszolgálást tűzték ki célul.
Márpedig az igény tényleg rohamosan nő, hiszen egyre több szülő szerez tudomást róla, hogy ma már nem seprűnyéllel és segédkerekkel tanulnak a gyerekek biciklizni, hanem sokkal hatékonyabban, futókerékpárral.
És egyre kisebb korban, hiszen a futóbringa használatához jóformán csak járni kell tudni, és el kell érni a 80 centis testmagasságot.

[gallery type="slideshow" columns="1" size="full" ids="3750,3749,3748,3747,3746,3744"]

Jó tudni, hogy a futóbiciklik az eltérő mozgásfejlődésű gyerekek számára is hasznosak.

Az adományt köszönjük, az új futóbringák április 25-én debütálnak a Szinvaparkban, a Kerékpáros Miskolc Egyesület hagyományos családi napján, a Media Markt alatti nagyparkolóban, ahol a pici járművek a tanpályánál lesznek kipróbálhatók 11:00--15:00 óra között.