A kritikus tömeg újra megindul 3. -- még 11 nap!


Ekkora táv még sosem volt!

A 20. Critical Mass MiskolC eddigi beharangozóiban kértünk már segítséget a felvonulás sikeres megrendezéséhez, de egy nagyon fontos dologgal még adósok vagyunk: ez pedig az útvonal. Most kiderül, merre is fogunk tekerni.

Íme tehát a CM tervezett útvonala:
indulás a sportcsarnok elől -- Mindszent tér -- Papszer -- Uitz Béla u. -- Szemere u. -- Arany János u. -- Corvin u. -- Vörösmarty u. -- Soltész Nagy Kálmán u. -- Bajcsy-Zsilinszky út a Baross Gábor útig és onnan vissza majd tovább a Szinvaparkig -- Ady Endre u. -- Búza tér -- Horváth Lajos u. -- Szentpáli u. -- Madarász Viktor u. -- Palóczy u. -- Kis-Hunyad u. -- Dayka Gábor u. -- Hunyadi u. -- Tízeshonvéd u. -- Győri kapu -- Thököly u. -- Kőporos -- Andor utca — Zoltán u. -- Győri kapu -- Thököly u. -- Kiss Ernő u. -- Damjanich u. -- Gyár u. -- Avasalja -- Toronyalja -- Rácz György u. -- Bartók tér -- Hunyadi u. -- Szent István tér/Városház tér.

Van róla térkép is. :-)

Az útvonal -- méltóan ahhoz, hogy ez már a 20. felvonulás -- picit combos, 12,3 km, az eddigi miskolci felvonulások közül a leghosszabb.
(De persze ahogy eddig is, úgy most is szabadon bekapcsolódhatsz bárhol az útvonalon, és szabadon ki is tudsz állni bárhol, ha elfáradtál, vagy kicsik még a gyerekek.)

Már csak az a kérdés: miért épp arra, amerre?
A választ a következő CM beharangozó posztokban találod, amelyekben elmeséljük-értékeljük az eddigi 19 CM-t is.

Ugye szerinted is jó lesz sokszázad magaddal keresztbe-kasba szelni szeretett városodat szeretett drótszamarad nyergében?
A 20. CM 2016. szeptember 22-én, csütörtökön, pontban 17:00-kor startol a sportcsarnok elől!
És ahogy már írtuk: az sem gáz, ha csak később tudsz érkezni, a menetbe bárhol bekapcsolódhatsz az útvonalon.

Gyere, várunk! Neked is a miskolci bringások menetében, a miskolci bringások közt a helyed!