20. Critical Mass MiskolC -- MENETINFO


ordibator

HÍVOGATÓ

A 2001-től megtartott autómentes napi bringás felvonulások után 2005. szeptember 22-én tekert végig először Miskolc városán a kritikus tömeg. Holnap ismét felkerekedünk.

Tarts Te is a huszadszorra demonstráló kritikus tömeggel! Hívjuk fel együtt a figyelmet arra, hogy a városi kerékpározás jó dolog, és feltételeit Miskolcon is javítani szükséges!
Hívd el barátaidat, kollégáidat, gyere el a családoddal! Lassan haladunk, mindenki bírni fogja a tempót és a távot, ezt garantáljuk!
:-)
Öltözzetek jelmezbe, vegyetek fel maskarát, hozzatok dudát, sípot, kürtöt, legyen a CM bringás fieszta!

MENETINFO

Hagyományosan a sportcsarnok elől (Generali Aréna) indulunk, 17:00-kor.
Megérkezés a Városház térre, várhatóan másfél órával később, ahol KerékBár várja a felvonulókat.

ÚTVONAL

cm20160922_utvonal

Indulás a sportcsarnok elől — Mindszent tér — Papszer — Uitz Béla u. — Szemere u. — Arany János u. — Corvin u. — Vörösmarty u. — Soltész Nagy Kálmán u. — Bajcsy-Zsilinszky út a Baross Gábor útig és onnan vissza majd tovább a Szinvaparkig — Ady Endre u. — Búza tér — Horváth Lajos u. — Szentpáli u. — Madarász Viktor u. — Palóczy u. — Kis-Hunyad u. — Dayka Gábor u. — Hunyadi u. — Tízeshonvéd u. — Győri kapu — Thököly u. — Kőporos — Andor utca — Zoltán u. — Győri kapu — Thököly u. — Kiss Ernő u. — Damjanich u. — Gyár u. — Avasalja — Toronyalja — Rácz György u. — Bartók tér — Hunyadi u. — Szent István tér/Városház tér.

A FELVONULÁS ÜZENETE, JÁTÉKSZABÁLYOK

A felvonulás céljairól itt, a játékszabályokról pedig itt írtunk, lécci, olvassátok el!

Végül még valami, ami fontos:
egyetlen CM sem valósulhat meg a szervezők munkája nélkül.
A szervezőkkel szemben különösebb követelmények nincsenek, bátran vállalhatod, ha képes vagy fegyelmezett lenni, biztosan ülöd meg a bringádat, szükség esetén tudsz határozott lenni, és szívesen vállalnál felelősséget a többiek biztonságáért, a CM sikeréért.
Ha kedvet, erőt érzel magadban, hogy többet is tegyél a CM-ért, még mindig jelentkezhetsz szervezőnek, a szervezőkkel indulás előtt a sportcsarnok főbejáratánál egyeztetünk!