Villants! — A KME és a Rádió M közös játékának harmadik hanganyaga

Írta psztrnk - 2013. december 18. szerda - Hírek, Ismeretterjesztés, Kampányok, Közbringát Miskolcnak! - Nincs hozzászólás

Mint azt már bizonyára sokan láttátok, a KME és a Rádió M Villants! közös nyereményjátékot is indított, melynek végén tíz szerencsés játékos egy-egy láthatósági ajándékcsomaggal lesz gazdagabb. Négy rádióadás során négy különböző város közbringa-rendszerét ismerhetitek meg, valamint négy kérdést teszünk fel nektek, amelyekre a választ összegyűjtve, egy e-mailben várjuk nevetekkel és lakóhelyetekkel a kozbringa@kerekparosmiskolc.net címre. A válaszok beküldési határideje december 20-a, déli 12 óra. A nyereményekről és a részvétel feltételeiről bővebben tájékozódhattok a Közbringát Miskolcnak! kampány weboldalán, vagy a Rádió M Facebook-oldalán.

A játék első adásának hanganyagát itt találjátok, a második hanganyagért erre tessék, most pedig — ha lemaradtatok volna róla — meghallgathatjátok a harmadik adást is:

Ne feledjétek: az utolsó adás még hátravan, tehát érdemes december 18-án 17:00 és 18:00 között is rádiót hallgatnotok. Bécs, London és Párizs után egy újabb város közbringa-rendszerét ismerhetitek majd meg — és persze megkapjátok majd az utolsó kérdést is.

Addig is: támogassátok a Közbringát Miskolcnak! kampány ügyét egy lájkkal!

Még nincsenek hozzászólások

Hozzászólás