Szombaton, a Szinvaparkban és előtte...


Hallottad már azt, hogy KKKR? Tudod mit jelent? Mi eláruljuk: Kerékpáros Közösségi Közlekedési Rendszer, rövidebb nevén a közbringa!

Ha ellátogatsz szombaton a Kerékpáros családi napunkra, a Szinvapark Bevásárlóközpont előtti buszmegálló mellett azt is megnézheted, hogyan tevődik össze a Csepel Next Bike rendszere, ami a BuBi-tender nyertese! Egy dokkolóállomás és két kerékpár fogja bemutatni azt, ami nyugaton már régen, hamarosan pedig Magyarországon is elterjedt lesz!

A Szinvapark előtti támfalnál lesz még Bringacsiga verseny is! Itt a lassúság számít! Azonban vigyázz, megállni nem szabad, folyamatosan haladnod kell! Ide lehetőleg saját bringával érkezz. A nyeremények itt sem maradnak el.

Az épület bejáratainál rögtön két infópultnál találhatod majd magad, ahol remélhetőleg minden kérdésedre választ kaphatsz. Itt kell majd 14:00-ig leadnod azt a pontgyűjtő füzetet is, amelybe a kerékpáros családi nap programpontjain való részvételed igazolod. Lesz KRESZ-teszt gyerekeknek és felnőtteknek, MVK-s közlekedéstörténeti teszt, óriás-puzzle kirakás, valamint a már beharangozott színpadi élménybeszámolók.

A Zongoraparkolóban és a Media Markt alatti parkolóban is pontgyűjtő programok várnak rád! Odatalálni segít majd az infópultnál kérhető térkép és a navigátor nyilak.

És mindez miért? Természetesen értékes nyereményekért, amiket egyelőre titokban tartunk. Megéri szétnézni, a pontgyűjtő füzetet sorsolásra leadni!

Reméljük, hogy a kedved csak tovább fokozódott és te is alig várod már, hogy szombat legyen! Már csupán kettőt kell aludnunk!

Hívd el ismerőseidet is!

01_Kerekparos_nap_A3_Program_terv01