Sorozatindító: Dalos Péter előadása az Észak-Magyarország és a KME közbringa-fórumán


Szeptember 20-án, pénteken egy sorozat indításaképp tartott közös fórumot az Inform Média és a Kerékpáros Miskolc Egyesület. A találkozó célja az volt, hogy a jelenlévők megismerkedhessenek a KKKR (kerékpáros közösségi közlekedési rendszer, népszerűbb nevén közbringa) alapvető működésével, illetve azzal, hogy hogyan javíthatja a közbringa bevezetése egy város élhetőségét, hogyan illeszthető és építhető be a közlekedés egészébe. Minderről meghívott előadónk, Dalos Péter, a TRENECON COWI tervezőmérnöke beszélt.

Rendhagyó módon Péter előadásáról nem szöveges összefoglalót közlünk -- az előadást teljes terjedelmében meghallgathatjátok az alábbi lejátszón, illetve az MP3-fájl ide kattintva le is tölthető.

[soundcloud url="http://api.soundcloud.com/tracks/113176809" params="" width=" 100%" height="166" iframe="true" /]

Az előadás diasora ide kattintva érhető el (pdf, 1.5MB).

A fórumról és az előadásról az Észak-Magyarország is közölt összefoglalót -- a szkennelt cikket az alábbi képre kattintva nagyobban is elolvashatjátok.

eszak_kozbringa

A jelenlévők egyetértettek abban is, hogy a fórum folytatásért kiált, így biztosak lehettek benne, hogy a rendezvénynek lesz folytatása Miskolcon -- azon leszünk, hogy a város minél jobban megismerje a közbringát!