Nem fogtok unatkozni szeptember 7-én!


Ezen a napon két program is vár a miskolci bringásokra, ráadásul a két program nem ütközik, így akár mindkettőn részt vehettek!

4. Fehérkő-lápa HillClimb

web_alap_06

A népszerű és jó hangulatú hegyikerékpáros időfutam versenyre azokat is várjuk, akiknek szabadnapos a bringájuk: hiszen lesz terepfutás is.

Tudjuk, hogy az FLHC-t már nem kell bemutatni Nektek, de azért a biztonság kedvéért a versenykiírás, a pályainfó, és a nevezés tudnivalói.

Fontos, hogy a Kerékpáros Miskolc Egyesület tagjait a nevezés díjából 15% kedvezmény illeti meg (a kedvezményt a 2013. augusztus 1-jén érvényes tagsággal rendelkezők vehetik igénybe, és helyszíni nevezés esetén is érvényes). Siessetek, mert az előnevezés határideje augusztus 30-án lejár.

I. Miskolci Kerékpáros Találkozó

2013_Kellys_URC_50-1000x800

Ugyancsak 7-én, szombaton, 10.00-20.00 óra között az Excelsior Sportcentrum területén vehettek részt az I. Miskolci Kerékpáros Találkozón, amelyen a Kerékpáros Miskolc Egyesület is képviselteti magát.

Miután kellő mértékben amortizáltad a bringádat az FLHC-n, gyere el ide is a Pesti útra, nézz szét, és ne feledd, ezen a napon a látnivalók mellett kedvezmények is várnak, mind alkatrészekre, mind komplett bringákra!

Itt lesznek a Gepida, a Merida, a Kellys bringái, a Casco sisakjai, különlegességképpen pedig németországi pedelec kerékpárok.

18.00-20.00 óra között shopping night, nagy kedvezményekkel.

A rendezvényen fontos eseményre is sor kerül: aláírjuk azt a megállapodást az Excelsiorral, amelynek alapján a Kerékpáros Miskolc Egyesület tagjai érvényes tagsági kártyájuk bemutatásával 2013. szeptember 16-ától kedvezményre lesznek jogosultak az Excelsiorban.

Szóval készüljetek, szeptember 7-e pörgős nap lesz!