Kerékpárt legolcsóbban Miskolcon?


Miskolcon is egyre többen éreznek rá a bringázás ízére. A kerékpározásban talán az egyik legszebb dolog a hihetetlen változatossága, sokfélesége. Van aki erőből teker, sportolásra használja a bringát, mások munkába, suliba járnak vele, megint mások hatalmas túrákat tesznek meg, bejárva az országot, sőt, a világot, aztán vannak, akik a kisebb kirándulásokra esküsznek. A dh-sokat, bmx-eseket, és megannyi más ágat még nem is említettük... És persze vannak, akik többféle célra, többféle bringát használnak.
Ami közös vonás mindenkiben: bringára van szükség, amiből ez-az olykor fölöslegessé is válhat.

A Kerékpáros Miskolc Együttes régi partnere, az Excelsior Sportcentrum mostantól erre kínál egy érdekes, új lehetőséget.
Február 21-én tartják az első kerékpárbörzét, amelyet aztán minden hónap harmadik hétvégéjén, nyitva tartási időben megismételnek.

Excelsior Sportcentrum

A börzén a kerékpárok szabadon adhatók-vehetők. Piacosok, vásározók, vállalkozók, viszonteladók azonban nem árusíthatnak. Egy kiállító legfeljebb 2 db, kizárólag saját kerékpárt hozhat.
A február 21-i, első börze ingyenes, az ezt követő eseményeken kiállítónként 500.-Ft a helypénz -- a Kerékpáros Miskolc Egyesület tagjai az érvényes tagkártya alapján a helypénzből is 10% kedvezményre jogosultak.

Tomor László, az Excelsior Sportcentrum vezetője elmondta, hogy céljuk egy komoly programsorozat indítása, amely méltó az üzletük jól csengő nevéhez. Az Excelsior Sportcentrum továbbra sem fog használt kerékpárokkal foglalkozni, ám színvonalas környezetet kínálnak a kerékpárosok számára a csereberéhez.

Mi szóltunk. :-)