Bringás uzsonna május 5-én: 3 az 1-ben


Május 5-én 15:00 órától uzsonnával várjuk a Miskolcon kerekezőket. A mostani uzsi több dologban is más lesz, mint a megszokott bringás reggelik, máris kiderül, mit érdemes róla tudni.

Ugye a legfontosabb infó a hely és az időpont.
A bringás uzsi új helyszínen vár, mondhatni, a helyetekbe visszük:
az Andor utcán, a Vologda-kanyar és a József utca közötti részen várunk majd benneteket, aki tehát beiktat a naptárába egy hétvégi bükki tekerést, az el sem kerülhet bennünket.

Az időpont sem olyan, mint máskor:
május 5-én, tehát nem munkanapon, hanem egy -- reméljük verőfényes -- szombat délutánon találkozhatunk, méghozzá 15:00 és 18:00 óra között.
Persze kapcsolódunk az országos programsorozathoz, a több mint 40 helyszín közül most a miskolci uzsonna nyitja sort.
(Oka van, hogy miért választottuk 5-ét a nyolcadika helyett, 8-án ez ki is fog derülni :-) ).

Mi lesz a menü?
Első fogás egy kellemes uzsonna, némi gyümölccsel.
De ahogy a poszt címében ígértük, három az egyben uzsonna lesz. Nézzük, mi a másik két fogás.

Úgy láttuk, hogy megszoktátok, igénylitek a reggeliken az ingyenes bringaátvizsgálást, ezért a második fogás nem is lehetett kérdés: a Diósgyőri Bringa Szerviz most is kint lesz velünk.

És ami még nem volt az általunk szervezett bringás reggeliken, de most lesz az uzsonnán: kerékpárregisztráció. Ha szeretnéd a bringádat nagyobb biztonságban tudni, használd ki az ingyenes lehetőséget, amit a megyei rendőr-főkapitányság biztosít!
Részletesebb infó a Bűnmegelőzési Osztály anyagában.

A háromfogásos bringás uzsonnát idén a Forgalomcsillapítás Diósgyőrben szemléletformáló kampány keretében szervezzük. Lájkoljátok a kampány oldalát és kövessétek az eseményeit!