Bringás kocsonya -- és a bringás totó nyertesei


Kiadós esőkkel érkezett idén a Kocsonyafesztivál. A fesztiválra a kellemetlen idő ellenére kilátogatókat a Kerékpáros Miskolc Egyesület is várta.

Standunkon az érdeklődők tanácsokat kaphattak a biztonságos kerékpáros közlekedéshez.

Fő támogatónk, a Szinvapark segítségével elkészült első prospektusunk, mely Miskolc bringás szempontból veszélyes helyeire hívja fel a figyelmet.

Közeleg a bringás szezon, egyre többen fognak útnak indulni a Tiszai pályaudvart a Vár utcával összekötő új kerékpárforgalmi nyomvonalon. Számukra állítottuk össze másik anyagunkat, amely számos tanácsot tartalmaz a nyomvonalon történő biztonságos közlekedésre, és amely szintén kint volt a standon.

Az Excelsior Sportcentrum támogatásával láthatósági bemutatót is tarthattunk, számos érdekes és nagy fényerejű lámpa mellett például még agydinamó is volt kint a standon.

Nem bringás stand a stand, ha nem lehet picit mozogni is: ugyancsak az Excelsior jóvoltából egy Gepida fitneszbringán és Tacx görgőpadon görgőzhettek látogatóink.

Most sem hiányoztak a tesztek, és volt bringás keresztrejtvényünk is.

Vasárnap 15.00 órakor sorsoltuk ki a boon.hu portállal és az Excelsior Sportcentrummal közösen szervezett kerékpáros totó nyerteseit. A négy nyertes nevét nem kisebb híresség, mint maga a béka húzta ki (aki nem vádolható részrehajlással, mert - bár mint elmondta, ő maga is kitöltötte a tesztet - végül nem volt a nyertesek között).

A játék 75 jó megfejtőjének gratulálunk, és külön is gratulálunk nyerteseinknek (akiket kérünk, keressenek bennünket nyereményük átvétele miatt).

Kellys Focus kerékpár-lámpaszettet nyert:

  • Engl Tamás
  • Suralik Szabina

Teljes körű szezon előtti kerékpár-átvizsgálást nyert (beváltható az Excelsior Sportcentrumban március 15-ig):

  • Bánhegyi Gyula
  • Kustos Krisztián

Köszönjük vendégeinknek érdeklődésüket, a belépési nyilatkozatukat standunkon kitöltő új tagjainknak bizalmukat, támogatóinknak segítségüket, közreműködő tagjainknak pedig lelkes munkájukat!

A fotókért köszönet Orosz Péternek!