3. Fehérkő-lápa Hillclimb 2012 -- KME-tagoknak kedvezményes nevezéssel


Szeptember 8-án immár harmadik alkalommal indul a Bánya-Bükk vadregényes tájainak meghódítására a Fehérkő-lápa Hillclimb Hegyikerékpáros- és Terepfutó verseny, amely egyben a TakarékPont Mountainbike Challenge sorozat nyolcadik állomása is.

A szervezők egy új - rövidebb és meredekebb - útvonal beillesztésével szeretnék a Hillclimb verseny szervezői a kihívásokat kereső, technikásabb versenyzők számára vozóvá tenni a viadalt, melyen a felnőtt férfi (elite), és egy nyílt felnőtt férfi korcsoport, valamint a terepfutók mezőnye indul.

Ez az új szakasz nemcsak a versenyzőknek, de a szurkolók számára is látványos és küzdelmekkel teli versenyt tartogat, miközben a régi klasszikus útvonalon is zajlik majd az izgalmakkal teli verseny.

Az idén először gyorsan és kényelmesén használható online nevezési felületen várják a jelentkezők regisztrációit, amelynek igénybevételével kedvezményes nevezési díjat fizethetnek augusztus 31-ig, illetve ebben az évben először chipes időmérő rendszer gondoskodik a professzionális időmérésről, mely az eredmények szinte azonnali kiértékelésre ad lehetőséget.

KME-tagok számára jó hír, hogy a szervezők és a Kerékpáros Miskolc Egyesület együttműködésének köszönhetően a nevezési díjból a KME-tagok 50% kedvezményt kapnak!

A versenyről és a nevezésről bővebben is tájékozódhatsz a versenykiírásból!

Forrás: feherkolapahillclimb.hu