Közlekedésbiztonságról: többen, többféleképpen

Írta KunZol - 2016-05-18 - Hírek - Nincs hozzászólás

Köszönjük, hogy személyes, vagy interneten keresztüli érdeklődésükkel tisztelték/tisztelik meg a 2. Kerékpáros Miskolc Szakmai Napot.
Köszönjük előadóinknak az alapos felkészülést és a rengeteg információt.
Külön köszönjük mindazon vendégeinknek, akik az igencsak hosszúra nyúlt konferencia végéig kitartottak.

És persze hálásan köszönjük a sok segítséget támogatóinknak, a Szinvaparknak, a Holland Királyság Budapesti Nagykövetségének, a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Balesetmegelőzési Bizottságnak, a Boschnak, valamint önkéntes segítőinknek — nélkülük tényleg nem sikerülhetett volna a szakmai nap.

Azt reméljük, a szakmai nap alapvető célkitűzése teljesült: sokféle véleményt, gondolatot ismerhettünk meg a védtelenek közlekedésbiztonságáról.
Bár egy prezentáció, videó sem pótolhatja az élő előadások élményét, tavalyhoz hasonlóan most is elérhetővé tettük a szakmai nap teljes anyagát.Akinek csak a fotókra jut ideje, itt találja a nap képgalériáját.

Érdemes tanulmányozni a prezentációkat, sőt, végignézni az előadásvideókat.

Youtube csatornánkon az előadásvideók mellett a megnyitó és védnöki köszöntő, az első, a második és a napot lezáró vita is megtalálható.

Köszönjük figyelmüket!

Még nincsenek hozzászólások

Figyelem! A hozzászólás elküldésekor spam-védelmi okból szükséges az e-mail cím megadása. Az e-mail címeket kizárólag az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően használjuk fel. A "Hozzászólás küldése" gombra kattintva egyúttal adatkezelési nyilatkozatunkat is elfogadod.

Minden vélemény számít!