A KME nyílt levele Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűléséhez a zajvédelmi intézkedési tervvel kapcsolatban

Írta psztrnk - 2013. június 19. szerda - Egyesületi hírek - Nincs hozzászólás

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlése következő ülését 2013. június 20-án tartja.

Az ülés egyik napirendi pontja a város zajvédelmi intézkedési tervével foglalkozik.

A Kerékpáros Miskolc Egyesület a Zajvédelmi intézkedési terv elfogadásra váró változata kapcsán állásfoglalását nyílt levélként intézi Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűléséhez, azt kérve, hogy a Közgyűlés a város érdekében vegye figyelembe megfogalmazott észrevételeinket.

Nyílt állásfoglalásunk innen tölthető le.

Még nincsenek hozzászólások

Figyelem! A hozzászólás elküldésekor spam-védelmi okból szükséges az e-mail cím megadása. Az e-mail címeket kizárólag az Adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatónkban foglaltaknak megfelelően használjuk fel. A "Hozzászólás küldése" gombra kattintva egyúttal adatkezelési nyilatkozatunkat is elfogadod.

Hozzászólás

Bezárás